Taideyhdistys KuumArt ry

Galleria Jäniksen näyttelyhaku

Galleria Jäniksen näyttelyhaku syyskaudelle : heinäkuu – marraskuu 2014

Galleria Jänis on Turussa sijaitseva kahden taiteilijan pyörittämä voittoa tavoittelematon ikkunagalleria. Tarkoituksemme on tuoda taide osaksi arkea sekä vaikuttaa katukuvaan taiteella.

Galleria sijaitsee Jarrumiehenkadulla, rautatieaseman lähellä ja galleriatilana toimii korkea näyteikkuna + ikkunatila, joka on n. 2m leveä 3m korkea ja 60cm syvä.

Olemme kiinnostuneita esittämään taidetta sen koko kirjossa, tähän mennessä galleriassa on ollut esillä installaatioita, valokuvia, maalauksia, veistoksia, tekstiilitaidetta, taidekäsityötä, ääniteoksia ja videoita.

Näyttelyajat kustantavat taiteilijalle 120€. Ne ovat 4 viikkoa pitkiä ja galleria on avoinna / nähtävillä ympäri vuorokauden. Valaisu vuodenaikojen ja tarpeen mukaan kuudelta aamusta kahteen yöllä.

Galleria vastaa sähköisestä tiedotuksesta, näyttelyjulisteista ja niiden levityksestä sekä päivittää facebook-sivustoaan näyttelyn aikana.

Vuoden aikana esillä olleet taiteilijat ovat tervetulleita myös ottamaan osaa yhdellä teoksella Jäniksen joulukalenteriin joulukuussa. Osallistuminen on ilmaista.

Lisätietoa ja kuvia löytyy  facebookista: Galleria Jänis ja kysymyksiin vastataan.

t:Jänis