Taideyhdistys KuumArt ry

Kuvataidepäivä 12.11.2013

KUTSU KuumArtin jäsenille,

UKJ:n järjestämä Kuvataidepäivä kaikille jäsenyhdistysten jäsenille pidetään tiistaina 12.11. 2013 klo 18 Järvenpää-talolla (Hallintokatu 4, Järvenpää). Tilaisuudessa keskustellaan taideyhdistysten ja UKJ:n toiminnasta.

 

Taiteilijan työ on yksinäistä mutta suurin osa kuuluu johonkin taideseuraan. Mitä seuratoiminta antaa jäsenelleen? Mitä se ei anna? Mitä sen pitäisi antaa? Mihin taideseuraa tarvitaan? Miten mittaatte ”asiakastyytyväisyyttä”? Miten ja mihin suuntaan seuratoimintaa pitäisi kehittää? Mitä seurat odottavat UKJ:ltä? Mihin suuntaan UKJ:tä pitäisi kehittää?

 

Olethan tulossa keskustelutilaisuuteen?
 
Nyt on tilaisuutesi vaikuttaa kuvataideseurojen yhteiseen tulevaisuuteen.
Tule ja kerro mitä alueesi taideseuralle kuuluu ja miten UKJ voisi palvella toimintaanne.
Yhdessä rakennamme uusia visioita toiminnan kehittämiseksi. Tilaisuus on myös hieno mahdollisuus tutustua lähellä toimiviin taideseuroihin ja suunnitella mahdollista yhteistyötä.
 
 
UKJ
Uudenmaan Kuvataidejärjestöt ry