Taideyhdistys KuumArt ry

Allin 100-vuotispäivä

Tervetuloa!

Galleria Allissa vietettiin Allinpäivää tavallista juhlavammissa tunnelmissa, kun rakennus täyttää tänä vuonna 100 vuotta. Lisäksi juhlistettiin 90-vuotiasta Keravan kaupunkia, jonka juhlavuoden teemana on Kohtaamisia Keravalla 90 vuotta.

Allinpäivän tapahtumassa musiikki kohtasi kuvataiteen. Rytmirinki-kollektiivi aloitti esityksensä ulkona rummuttelemalla lautoja. Päivän edetessä musisointi siirtyi sisätiloihin ja uusia soitajia ja soittimia liittyi mukaan.

 

Piirustuksista koottu tilataideteos.

Yleisö sai piirtää musiikin insipoimana ja kuvat ripustettiin yhteiseksi tilataideteokseksi Allin verannalle.

 

Nukentekijä Eeva Lindroos ja korutaiteilija Irmeli Kilpeläinen

Mukana oli myös Keravan Käsintaitajia. Vierailijat saivat tutustua nuken ja nukenvaatteiden tekemiseen sekä vanhojen nukkien entisöintiin. Myös korujen tekemistä oli mahdollista kokeilla.

Galleriassa oli esillä Mirja Jaamalahden, Sari Fältin ja Merja Kauppilan Väreistä voimaa -taidenäyttely, joka on nähtävissä vielä 2.2. asti.

Päivän aikana tapahtumassa kävi parisataa vierailijaa. Osalle Galleria Alli oli ennestään tuttu. Toiset uskaltautuivat paikalle ensimmäistä kertaa. Taideseura KuumArt ry tarjosi kaikille kakkukahvit ja lapsille mehua.

Galleria Alli on avoinna ti-pe 12-18, la-su 12-16. Näyttelyt vaihtuvat parin viikon välein. Paasikivenkatu 9, Kerava. Vapaa pääsy.

Katso ja lue lisää Allinpäivästä tästä linkistä

…ja täältä