Taideyhdistys KuumArt ry

Kesäretki Salmelaan

Mäntyharjuharjulla sijaitseva Taidekeskus Salmela viettää toimintansa 25. juhlavuotta ja järjestää juhlavuoden kunniaksi näyttelyn, jonka avajaiset ovat lauantaina 7. kesäkuuta 2014.

KuumArt ry järjestää taideretken Salmelaan näyttelyn avajaisiin.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan toukokuun loppuun asti sähköpostilla osoitteeseen kristiinart(a)kostia.com tai tekstiviestillä numeroon 040-1626232. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä retkelle lähtijöiden nimet ja yksi puhelinnumero, josta sinut voi tavoittaa. Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 50 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Matkan hinta on 15 euroa KuumArtin jäseniltä ja 20 euroa ulkopuolisilta. Maksu kerätään bussissa. Kesäretken hintaan sisältyy bussimatka Kerava-Mäntyharju-Kerava ja sisäänpääsymaksu (normaali 12 euroa).

Lähtö Keravan asema-aukiolta tilausbussipysäkiltä (Busmo oy) klo 9.
Arvioitu paluuaika Keravalla klo 17:15.