Taideyhdistys KuumArt ry

Alli viettää nimikkopäiväänsä

Allinpaiva2015Koko perheen hauskaa Allin-päivää vietetään sunnuntaina 25.1.2015 klo 12–16 Galleria Allissa Keravalla. Tapahtuman tavoitteena on myös tehdä tunnetuksi viehättävää puutalogalleriaa sekä sen näyttelytoimintaa pyörittävää taideseura KuumArtia.

Galleriassa on esillä taiteilija Päivi Karttusen näyttely. Presidentti Tarja Halonen valitsi hänen kolmiosainen teoksensa  Mutismus  elecktivus  suosikkityökseen KuumArtin viime vuoden kevätnäyttelystä ja samalla Päivin vuoden 2014 KuumArt -taiteilijaksi. Teos on nyt esillä Galleria Allissa ja Päivi Karttunen on itse paikalla esittelemässä töitään. Asunto- ja kulttuuriministeri Pia Viitanen kävi jo ennakkoon tutustumassa näyttelyyn. Hänestä presidentin valitsema teos ja näyttely kokonaisuudessaankin oli hyvin vaikuttava.

Mosaiikkitaiteen salaisuuksiin voi tutustua Leena Nion opastuksella klo 13 ja klo 15. Leena on kansainvälisesti ansioitunut mosaiikkitaiteen tekijä, jonka värikkäät ja taidokkaat työt ovat herättäneet suurta ihastusta niin Pariisissa kuin Suomessa.

Lapsille on varattu piirustustarvikkeita ja he voivat tehdä omia taideteoksiaan, jotka ripustetaan Allin eteiseen.

Allin päivän viettoon osallistuvat myös Keravan Käsintaitajat ja yleisöllä on mahdollisuus osallistua maailman pisimmän kaulaliinan neulomiseen. Päivän kruunaa nimikkopäivän kakkukahvit.