Taideyhdistys KuumArt ry

Pop-up-näyttely 2015

pop-up-2015-kokoelma

KuumArt ry järjesti kaikille avoimen pop-up–näyttelyviikon Galleria Allissa 23.-28.6.2015. Näyttelyt vaihtuivat päivittäin ja niitä pystytettiin yhteensä 41. Mukana oli 24 näytteilleasettajaa, joista toiset toivat teoksiaan esille ensimmäistä kertaa ja toisilla oli näyttelykokemusta jo ennestään. Vierailijoita kävi päivittäin 20-50. Eniten kiinnostusta herätti tiistain Kerava-teema, jolloin kaikki esillä olevat teokset liittyivät jollakin tavalla Keravaan.

Taiteilijat:

Nils Gers
Matti Granlund
Annina Hakkarainen
Tuija Halonen
Katriina Helo
Aila Hulkko
Jarkko Hulkko
Terhi Hulkko
Mirja Jaamalahti
Sonja Jatuli
Kikka Kainu-Lehto
Marju Karlsson
Seija Kolehmainen
Irma Kortesoja
Kristiina Kostia
Milla Kuosmanen
Katja Launonen
Katri Leppänen
Hannele Nurminen
Pirjo Rahkala
Liisa Rasinkangas
Riitta Ressler
Sinikka Salminen
Ilona Suojama