Taideyhdistys KuumArt ry

Talvinäyttely Kirkkonummella 2016

Ensi vuosi alkaa talvinäyttelyllä, joka järjestetään Kirkkonummen Taideyhdistyksen kutsumana Kirkkonummen pääkirjaston Porkkalasalissa 13.1.-6.2. Näyttelyn teemana on talvikuvia. Teemaa saa edelleen käsitellä laajasti. Näyttelyn juryttää kirkkonummelainen kuvataiteilija Age-Elisa Riekkinen.

TÖIDEN TUONTI: sunnuntaina 10.1. klo 17-18 Galleria Alli (Paasikivenkatu 9, Kerava).

Näyttelyyn voi tarjota 1-3 teosta, joiden tulee olla vuosilta 2014-2016, eivätkä ole olleet aiemmin esillä KuumArtin näyttelyssä. Teosten tulee olla ripustettavia ja pienehköjä. Jurytysmaksu 15 euroa maksetaan paikan päällä käteisenä.

Täytä ilmoittautumiskaavake huolellisesti ja kiinnitä teostietolaput teostesi taakse. Teokset kuljetetaan Kirkkonummelle jurytettäväksi, joten pakkaa teoksesi kuljetusta kestämään. Kirjoita nimesi myös pakkausmateriaaliin. Taiteilija vakuuttaa itse teoksensa.

Ilmoittautumiskaavake on edellisen jäsenkirjeen liitteenä. Voit ladata sen myös tästä: Ilmoittautumiskaavake

AVAJAISET keskiviikkona 13.1. klo 17:30-19:30. Tervetuloa!

Näyttelyn purun jälkeen teokset tuodaan takaisin Galleria Alliin, josta ne ovat noudettavissa tiistaina 9.2.2016.