Taideyhdistys KuumArt ry

Kevätnäyttely Järvenpäässä 2016

KuumArtin jäsenten kevätnäyttely järjestetään Järvenpää-talon Aulagalleriassa 7.4- 21.4.2016.
Näyttelyn teemana on Lähde! Teemaa saa käsitellä vapaasti. Vain oma mielikuvitus on rajana.
Risto-Matti Ratia valitsee näyttelystä teoksen, jonka perusteella nimetään vuoden KuumArt -taiteilija.
Vuoden KuumArt -taiteilija saa palkinnokseen kunniakirjan, stipendin 300e ja mahdollisuuden pitää näyttely Galleria Allissa tammikuussa 2017.

TÖIDEN TUONTI: maanantaina 4.4. klo. 17-19 Järvenpää-talolle. (Hallintokatu 4, Järvenpää)
Näyttelyyn voi tarjota 1-3 teosta, joiden tulee olla vuosilta 2014-2016. Töiden tulee olla sellaisia, jotka eivät ole aiemmin olleet esillä KuumArtin näyttelyissä. Tekniikka ja koko ovat vapaat. Jurytysmaksu 10 euroa maksetaan etukäteen pankkitilille: FI98 1376 3000 1481 95  viitenumero: 1025.
HUOM! Ota maksukuitti mukaan!

Teosten on oltava ripustus- ja pystytysvalmiita. Taiteilija vakuuttaa itse teoksensa. Täytä Ilmoittautumiskaavake huolellisesti ja kiinnitä teostietolaput teostesi taakse. Paikan päällä jätä maksukuitti ja ilmoittautumiskaavake teosten vastaanottajalle. Pura teokset paketeista ja jätä osoitetulle alueelle. Vie paketointimateriaali mukanasi pois. Näyttelyyn tulevat työt ja niiden paikat valitsee kuvataiteilija Paula Holopainen. Työt, joita ei valita näyttelyyn, tulee hakea pois avajaisiltana klo. 20.15.

AVAJAISET: torstaina 7.4. klo.18. Tervetuloa!

NÄYTTELYN PURKU: perjantaina 22.4. klo. 16-18. Kaikki teokset on noudettava tällöin Järvenpää-talolta.