Taideyhdistys KuumArt ry

Pinkki valtaa Allin!

Taiteilija Olek (Agata Oleksiak) New Yorkista on saapunut Keravalle valmistelemaan teostaan Alliin. Koko Galleria Allin rakennus tullaan peittämään virkkauksin. Mukana projektissa on Keravan taidemuseon ja KuumArtin lisäksi useita paikallisia yhdistyksiä ja toimijoita yli kulttuurirajojen.

Tervetuloa mukaan projektiin. Alli on avoinna kaikille, jotka haluavat osallistua projektiin virkkaamalla. Lankoja ja ohjeita on saatavissa Allissa, jossa voi myös virkata yhdessä muiden kanssa joka päivä.

Alli on avoinna 10.8 klo. 11-17, 11. -14.8 klo. 10 -17.
Viikolla 33 Alli on auki klo. 9- 20.

Lisätietoja saa numerosta 040 318 3438.

Mukaan mahtuu vielä paljon innostuneita tekijöitä. Tervetuloa joukkoomme yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa!

alli virkkuu