Taideyhdistys KuumArt ry

Keravan Kartanon kesänäyttely

Kaikille avoin Keravan Kartanon kesänäyttely pidetään 1.6- 31.8.2017. Näyttely on avoinna kahvilan aukioloaikoina. Jokin huoneista saattaa olla ajoittain varattuna yhteis- tai yksityiskäyttöön.

TÖIDEN TUONTI: Maanantaina 29.5. klo 17-19 Keravan Kartanolla (Kivisillantie 12, Kerava).

Näyttelyyn voi tarjota 1-3 seinälle ripustettavaa teosta, joiden tulee olla vuosilta 2014- 2017. Aihe ja tekniikka ovat vapaat, koko enintään 100cm x 100cm. Jurytysmaksu 10 euroa (KuumArtin jäseniltä) (15 euroa ulkopuolisilta) maksetaan etukäteen pankkitilille FI98 1376 3000 1481 95 viitenumero: 1038.

Teosten on oltava ripustusvalmiita. Taiteilija vakuuttaa itse teoksensa. Täytä ilmoittautumiskaavake huolellisesti ja kiinnitä teostietolaput teostesi taakse maalarinteipillä. Näyttelyn yhteyteen kootaan kansio, johon tulee näyttelyssä mukana olevien taiteilijoiden esittelyt (cv ja/tai statement A4 kokoiselle paperille.)

Paikan päällä jätä ilmoittautumiskaavake ja taiteilijaesittely (A4) sekä näytä maksukuitti teosten vastaanottajalle. Pura teokset paketista ja jätä osoitetulle alueelle. Vie paketointimateriaali mukanasi pois.

Näyttelyyn tulevat työt ja niiden paikat valitsee Keravan Taidemuseon johtaja Arja Elovirta.

AVAJAISET: torstaina 1.6 klo.18

Näyttelyyn päässeiden taiteilijoiden nimet julkaistaan KuumArtin verkkosivuilla keskiviikkona 31.5.2017. Näyttelystä pois jääneet työt tulee hakea keskiviikkona 31.5 klo.12-18 tai torstaina 1.6 avajaisten jälkeen.

HUOM! Kaikki näyttelyyn valitut työt ovat esillä näyttelyn loppuun asti. Näyttelyä ei saa käydä omatoimisesti etukäteen purkamassa.

NÄYTTELYN PURKU: perjantaina 1.9. klo 16-18. Kaikki teokset on noudettava tällöin Kartanolta.