Taideyhdistys KuumArt ry

Vuosinäyttely ja Vuoden KuumArt -taiteilija

Vuosinäyttely järjestetään Galleria Järnätissä, Järvenpää-talolla 16.2. -5.3.2018. Näyttelyllä ei ole teemaa. Tästä näyttelystä meteorologi Seija Paasonen valitsee teoksen, jonka perusteella nimetään Vuoden KuumArt -taiteilija.

Vuoden KuumArt -taiteilija saa palkinnokseen kunniakirjan, stipendin 300e ja mahdollisuuden pitää näyttely Galleria Allissa tammikuussa 2019.

TÖIDEN TUONTI: maanantaina 12.2. klo 17-19 Järvenpää-talolla (Hallintokatu 4, Järvenpää).

Näyttelyyn voi tarjota 1-3 teosta, joiden tulee olla vuosilta2016-2018, eivätkä ole olleet aiemmin eillä KuumArtin näyttelyssä. Tekniikka ja koko ovat vapaat. Jurytysmaksu 15 euroa maksetaan etukäteen pankkitilille FI98 1376 3000 1481 95 viitenumero: 1025.

Ota maksukuitti mukaan näytettäväksi!

Teosten on oltava ripustus- ja pystytysvalmiita. Taiteilija vakuuttaa itse teoksensa. Täytä jäsenkirjeen liitteenä oleva ilmoittautumiskaavake huolellisesti ja kiinnitä teostietolaput teostesi taakse teipillä. Irrotettavien lappujen lisäksi teosten takana on hyvä olla myös kiinteästi teostiedot (ainakin tekijän nimi). Paikan päällä näytä maksukuitti ja jätäilmoittautumiskaavake teosten vastaanottajalle. Pura teokset paketista ja jätä osoitetulle alueelle. Vie pakkausmateriaali mukanasi pois.

Näyttelyyn tulevat työt ja niiden paikat valitsee kuvataiteilija Hannu Hyrske.

AVAJAISET: torstaina 15.2.  klo 17:30. Avajaisissa julkistetaan Vuoden 2018 KuumArt -taiteilija. Tilaisuudessa esiintyy Hytkyt.

Hylätyt työt tulee noutaa to 15.2. klo 19.

Kaikki näyttelyyn valitut työt ovat esillä näyttelyn loppuun asti. Näyttelyä ei saa käydä omatoimisesti etukäteen purkamassa. Tämä koskee kaikkia näyttelyitä.

NÄYTTELYN PURKU: tiistaina 6.3. klo 17-18. Kaikki teokset on noudettava tällöin Järnätistä.