Taideyhdistys KuumArt ry

Hyvissä käsissä

Keravan Käsintaitajien kevätmyyntinäyttely Galleria Allissa

Runsas ja monipuolinen sekä iloisia keväisiä tunnelmia välittävä käsitöiden myyntinäyttely on avautunut Galleria Allissa, aivan Keravan ydinkeskustassa.

Kun astuu pikkutalon ovesta sisään, tunnelma on kuin satumaailmassa: pieniä ja vähän isompia aarteita suorastaan vyöryy vierailijan syliin. Eikä ihme, paikalla on peräti 34 eri henkilön taidonnäytteitä. On hienoja huiveja, koruja, saunatuotteita, pääsiäisesineistöä ja jokakodin tarvekaluja valmiissa lahjapakkauksissa ja mattoja. Tämä vuosi on kudonnan juhlavuosi, ja nyt pääsee hankkiman itselleen hienon perinteisen käsintehdyn ja aidon suomalaisen räsymaton taitajien laajasta valikoimasta.

Seppiä kaivataan

Metalliseppä kuuluu Käsintaitajien ryhmään, mutta tuotteet viedään heti käsistä, eivätkä ne ole ehtineen Alliin asti. Puuseppä onneksi löytyy ja Martti Toivasen hienosti viimeisteltyjä puuesineitä voi ostaa heti sisäänkäynnin vieressä olevalta pöydältä.

Kuvat ja teksti, Marja Rosti