Taideyhdistys KuumArt ry

Kolmen Kattaus Galleria Allissa 8.-20.3. Mirja Jaamalahti, Katja Launonen, Tuula Toukkari

Julisteen suunnittelu :Katja Launonen

Taidenäyttely ”Kolmen kattaus”

Alkaa tiistaina 8. maaliskuutaLoppuu sunnuntaina 20. maaliskuuta

Ti12:0018:00
Ke12:0018:00
To12:0018:00
Pe12:0018:00
La12:0016:00
Su12:0016:00

Galleria Alli, Paasikivenkatu 9, 04200 Kerava”Kolmen kattaus” on kolmen taiteilijan runsas, rehevä ja leikkisäkin yhteisnäyttely ! Meidät saattoi yhteen opinnot Keravan Opiston taidekursseilla vuonna 2008. Sen jälkeen jokainen on hankkinut lisäopintoja mm. Pekka Halosen akatemiassa. Mirja Jaamalahti on Taidekoulu Alfa-Artista valmistunut kuvataiteilija. Hänen työnsä ovat rouheita, työskentely impulsiivista ja nopeatempoista. Tässä näyttelyssä Mirja kuvaa ihmiskehojen kautta erilaisia tunteita ja tunnelmia. Katja Launonen on valmistunut vuonna 2020 Pekka Halosen akatemiasta media-alan ja graafisen suunnittelun linjalta kuvallisen ilmaisun toteuttajaksi. Pääaineet olivat graafinen suunnittelu ja valokuvaus. Hän maalaa, ja tekee erilaisia printtejä. Luonto on useimpien maalausten aiheiden innoittajana ja läsnä monissa töissä. Printeissä aiheet ovat luonnon lisäksi vaihtelevia ajan mukaan. Tuula Toukkari on Pekka Halosen akatemista vuonna 2014 valmistunut Kuva-artesaani ja Kohtaamistaiteen ohjaaja. Hänen työnsä ovat usein värikkäitä ja leikitteleviä. Aiheina eläimet ja luonto. Kolmen kattaus näyttelyssä osa teoksista on eläinten muotokuvia kultakehyksissä. Eläimet on inhimillistetty ja ne ovat saaneet ihmiselle kuuluvia statuksia. Maalaukset ovat osa isompaa teossarjaa , ”Ollakko vai eikö olla ?”. – Lämpimästi Tervetuloa näyttelyymme ihmettelemään ja ihastumaan –