Taideyhdistys KuumArt ry

Kesä 22 maalaustapahtumat avoinna kaikille

SUURI MAALAUSTAPAHTUMA 10.7. ERKOLASSA klo 11-16

Suuri Maalaustapahtuma (SMT) 2022 on ulkoilmamaalaustapahtuma. Suomen Akvarellitaiteen yhdistys  aluevastaavineen kutsuu kaikki taiteen ystävät su 10.7.2022 juhlistamaan Suomen kuvataiteen päivää, joka on myös  Helene Schjerfbeckin syntymäpäivä. Taidetta tehdään itselle sopivalla tavalla; piirtäen, akryyli-, öljy- tai akvarellivärein.  Aloitamme klo 11 Aleksis Kiven kuolinmökin parkkipaikalla Rantatie 24, Tuusula. Ikuistetaan omilla välineillä  Tuusulanjärven maisemia ja Erkkolan seutua. KuumArt järjestää paikalle vettä, vesikippoja ja paperipyyhkeitä.  Valmiiden teosten kanssa kokoonnutaan klo 15–16 välisenä aikana takaisin parkkipaikalle, jossa teokset kuvataan  tapahtuman someen valtakunnallisesti. Mukaan kannattaa varata evästä.  KuumArt taideseura kutsuu kaiken ikäisiä kuvantekijöitä Tuusulan Erkkolaan maalaamaan sunnuntain.

MAALAUSTAPAHTUMA 22.7. KLO 14 LÄHTIEN SAKSAN KARTANON PIHAMAALLA

Maalaustapahtuma jäsenille Saksan kartanon pihamaalla perjantaina 22.7. klo 14 lähtien osoitteessa Tuusulantie  130, 04310 Tuusula. Tapahtuma on osa Tuusulan kunnan järjestämää vuoden ”Minä elän”- kulttuuriohjelmaa.  Kartanon isäntäpari, Kirsi ja Lars Winqvist, kertoo talon historiasta ja miten Aleksis Kiven elämä liittyi siihen. KuumArt  tarjoaa pullotettua vettä ja mehua. Kenttätelineitä lainataan niitä tarvitseville. Omat eväät ja materiaalit mukaan.  Ilmoittautumiset 9.7. klo 18 mennessä Virve Nyman 040 556 55 50 HUOM! Säävaraus 

TAIDEPIKNIK RAVINTOLA TIILITEHTAAN PIHAPIIRISSÄ JOKELASSA la 23.7 klo 12-16

Jokelan Tiilitehtaan Taidepiknik 23.7. klo 12–16. Kaikille avoin, Tuusula viikon ohjelmaan liittyvä, kaiken ikäisten ja  taitoisten tapahtuma, jossa luodaan yhteinen teos akryyliväreillä isolle rulla canvasille. Maalauksen inspiraationa toi mivat aihekortit Aleksis Kiven tuotannon saduista ja tarinoista sekä luontoteemoista. KuumArt on saanut tapahtuman  järjestämiseen Tuusulan kunnalta avustuksen, joka käytetään tarvikkeisiin ja kuluihin. Tapahtumassa on osallistujille  tarjolla pientä piknik syötävää ja juotavaa. Teos tulee esille Jokelaan 12.8. Taiteiden yöhön.  Säävaraus