Hae jäseneksi

Tule mukaan taideporukkaan, jossa on tilaa kaikenlaisille taiteilijoille! Meitä on yli 170 keskenään hyvin erilaista jäsentä.

4 hyvää syytä tulla mukaan


Näyttelytilat: Meillä on jäsenten käyttöön kolme erilaista näyttelytilaa, joissa pääset näyttämään taidettasi maailmalle.

Alennukset ja edut: Saat alennuksia joistakin taidetarvikeliikkeistä ja pääset Sinkkaan ilmaiseksi.

Kiva porukka ja tapahtumat: Meillä on aina jotain menossa! Tule mukaan tapahtumiin ja tutustu uusiin tyyppeihin.

Tuetaan uusia tekijöitä: Tänä vuonna annetaan ekstratukea heille, jotka vasta aloittelevat. Jäsenenä pääset mukaan auttamaan uusia taiteilijoita ekassa näyttelyssään.

Olemme innokkaita luovan ilmaisun kannattajia, jotka uskovat taiteen voimaan yhdistää ihmisiä ja vaikuttaa yhteiskuntaan.

Taideyhdistyksemme on koti kaikille taiteen tekemisestä ja nauttimisesta kiinnostuneille – oli sitten kyseessä aloitteleva taiteilija tai kokenut konkari.

Tasapuolisuus ja kunnioitus: Meillä kaikki ovat samanarvoisia, ja kohtelemme toisiamme aina kunnioittavasti ja avoimesti. Jokaisella on oikeus ilmaista itseään taiteen kautta omalla tyylillään.

Yhteisöllisyys ja vuorovaikutus: Yhdessä tekeminen on meille tärkeää. Kannustamme jäseniämme osallistumaan ja jakamaan ideoitaan avoimesti. Haluamme luoda yhteisön, jossa jokainen tuntee olevansa osa jotain suurempaa.

Kannustava ilmapiiri: Meillä jokainen saa rohkaisua ja tukea omassa taiteellisessa kehityksessään. Innostamme kokeilemaan uutta ja luomaan omalla tyylillä.

Monimuotoisuus ja inklusiivisuus: Haluamme kutsua kaikenlaisia taiteen tekijöitä mukaan toimintaamme. Arvostamme erilaisuutta ja haluamme tuoda esiin monipuolisuutta kaikessa, mitä teemme.

Turvallinen ympäristö: Meille on tärkeää, että kaikki voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja hyväksytyksi. Emme hyväksy syrjintää tai kiusaamista, ja sitoudumme puuttumaan mahdollisiin konflikteihin rakentavalla tavalla.

Hae mukaan

  • Tulosta tai lataa koneellesi KuumArt_Jäsenhakulomake ja täytä.
  • Skannaa, ota kuva lomakkeesta tai pullauta ulos pdf-muodossa.
  • Liitä mukaan 3-5 kuvaa teoksistasi ja lähetä osoitteeseen: jasenasiat.kuumart(at)gmail.com
  • Jäsenhakemuksia käsitellään kahdesti vuodessa: touko- ja lokakuussa.

Tavoitteemme

Taidekokemukset näyttelyiden muodossa: Järjestetään näyttelyitä, joissa pääsee uppoutumaan taiteen maailmaan rennolla otteella ja hyvässä seurassa.

Uusien taiteilijoiden tukeminen: Autetaan vasta uransa aloittaneita taiteilijoita, jotta he voivat päästä alkuun ja saada ansaitsemaansa huomiota taiteellisille töilleen.

Jäsenten osallistaminen ja innostaminen: 
Kannustetaan jäseniä osallistumaan erilaisiin tapahtumiin ja projekteihin, jotka inspiroivat ja luovat yhteisöllisyyttä taiteen ympärille.

Yhteistyön rakentaminen: 
Teemme yhteistyötä muiden taideorganisaatioiden kanssa, jotta voimme jakaa ideoita ja luoda yhdessä upeita taidekokemuksia kaikille.