Koulutusta/kurssit

Mosaiikkikursseja

Haluatko kokeilla uutta tapaa tehdä taidetta? Mosaiikkia voi yhdistää maalauksiin tai luoda upean teoksen puutarhaan tai vaikka talon seinään. Tulossa on 2 edullista kurssia kansalaisopistoissa ja heinäkuussa omassa ateljeessani Jokelassa. Tulossa on myös mosaiikki/ taidefestivaali Kimara Leenan mosaiikkiateljeessa 8.-23.8. Tervetuloa osallistumaan (10€ osallistumismaksu).

Ystävällisin terveisin Leena Nio

https://opistopalvelut.fi/tuusula/course.php?l=fi&t=9456
https://www.opistopalvelut.fi/jokela/course.php?l=fi&t=2215

PPORTFOLIO – JA KOTISIVUKURSSI 32€

Tuusulan opisto la 21.9., la ja su 5.-6.10.19, klo 10.00-15.00. Kuva-artesaani, media-alan moniosaaja Anni Kesti

Tule tekemään portfoliosivut itsellesi tai kehittämään aiemmin tekemiäsi. Lisäksi opetusta saa kotisivujen tekemisessä tai kehittämisessä. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta portfolion tai kotisivujen tekemisestä. Opettajalta voi tarvittaessa kysyä kurssin sisällöstä (a.kesti@outlook.com).

ILMOITTAUTUMINEN:
Toimistossa tai p. 040 314 3415 tai https://opistopalvelut.fi/tuusula/course.php?l=fi&t=5714

OPISTO Koskenmäenpolku 4, 2. krs, 04300 Tuusula

PUUPIIRROSKURSSI 21.9. – 22.9. ja 29.9.2019 alkaen klo:10.00Tuuskoto, tuuskotopopup, Kotorannankuja 10, TuusulaOpettaja Maritta Meckelborg -ILMOTTAUTUMINEN: maritta.meckelborg.tuuspopup(at)gmail.com19.9.2019 mennessä. Tarkempaa tietoa kysyäksesi lähetä ne tuohon osoitteeseen.(Muutaosoitteen (at) merkkiin@.)Hinta 250e
Tervetuloa kahden viikonlopun mittaiselle puupiirroskurssille Tuusulanjärvenjärvimaisemaan.Kurssilla käytämme öljypohjaisia värejä. Värit ja työskentelyvälineet sisältyvät kurssinhintaan. Tuo kuitenkin mukanasi omat kaivertimet ja vedostusvälineet: barenin, lastojajavedostusharjan.Ota mukaasi myös käytettyjä puuvillaisia lakanoita yms.Mahdollisuus on työskennellä eri kokoisilla laatoilla. Laatat ovat 1,3 cm paksuisia,laatoista veloitetaan erikseen. Voit myös hankkia laatat itse tai lähettää koko toivomuksensähköpostilla ilmottautumisen yhteydessä.Puupiirroksessa käytettävä paperi on japaninpaperi. Käyttämäsi paperin voit ostaa itse taikurssipaikalta.Työpäivät saavat venyä pitkälle iltaan. Eväitä mukaan; tilassa on jääkaappi eväitä varten.Ruokailumahdollisuus on myös lähellä olevissa ravintoloissa Gustavelundissa ja Krapilla.Saunaankin pääsee tuuspopup siivessä.