Taideyhdistys KuumArt ry

Vuoden KuumArt -taiteilija

KuumArt ry nimeää vuosittain kevätnäyttelyn yhteydessä Vuoden KuumArt -taiteilijan.

 

Vuoden 2018 KuumArt -taiteilija Hely Seeskari

Hely Seeskari on vuoden 2018 KuumArt -taiteilija. Näyttely pidettiin Galleria Järnätissä, Järvenpäässä. Vuosinäyttelyn li juryttänyt taidegraafikko Hannu Hyrske, ja valinnan teki meteorologi Seija Paasonen.

Kuvassa Hely Seeskari ja voittajateos Luonnon mystinen vapaus 2018, sekatekniikka kankaalle.

 


Vuoden 2017 KuumArt -taiteilija Roy Aurinko

Roy Aurinko on vuoden 2017 KuumArt -taiteilija. Näyttely pidettiin Taidekeskus Kasarmissa, Tuusulassa. Kevätnäyttelyn on juryttänyt kuvataiteilija Raija Heikkilä, ja valinnan teki taiteilijaprofessori Jorma Uotinen.

Kuvassa Roy Aurinko ja voittajateos Nuoruus haja-asutusalueella 2017, akryyli kankaalle.

Kuva: Markku Pihlajaniemi

 

Roy AurinkoVuoden 2016 KuumArt -taiteilija Roy Aurinko

Roy Aurinko on vuoden 2016 KuumArt -taiteilija. Näyttely pidettiin Galleria Järnätissä Järvenpäässä. Kevätnäyttelyn oli juryttänyt kuvataiteilija Paula Holopainen, ja valinnan suoritti muotoilija Ristomatti Ratia.

Kuvassa Roy Aurinko ja voittajateos Postcard from Reykjavik 2015, akryyli kankaalle.

 

Antti_Lehtinen_avajaiset-(10)Vuoden 2015 KuumArt -taiteilija Antti Lehtinen

Antti Lehtinen on Vuoden 2015 KuumArt -taiteilija. Näyttely pidettiin Rantatien Galleriassa Tuusulassa. Kevätnäyttelyn oli juryttänyt kuvataiteilija Tero Annanolli, ja valinnan suoritti sanoittaja ja taiteenkerääjä Vexi Salmi.

Kuvassa Antti Lehtinen ja voittajateos Minun kaupunkini 2015, akryyli mdf-levylle.

 

Vuoden 2014 KuumArt -taiteilija Päivi Karttunen

Päivi Karttunen on Vuoden 2014 KuumArt -taiteilija. Näyttely pidettiin Järvenpää-talon aulagalleria Järnätissä. Kevätnäyttelyn oli juryttänyt kuvataiteilija Tuomo Saali, ja valinnan suoritti presidentti Tarja Halonen.

Kuvassa Päivi Karttunen ja osa kolmiosaista voittajateosta Mutismus Electivus I-III, sekatekniikka 2013.

 

Vuoden 2013 KuumArt -taiteilija Kristiina Kostia

Kristiina Kostia on Vuoden 2013 KuumArt -taiteilija. Näyttely pidettiin Gustavelundissa, Tuusulassa. Kevätnäyttelyn oli jyryttänyt taidegraafikko Hannu Hyrske, ja valinnan suoritti ekonomi Jukka Virta.

Kuvassa oikealla Vuoden KuumArt -taiteilija Kristiina Kostia ja voittajateos Huhtikuun tulppaanit, akvarelli 2013.

 

Vuoden 2012 KuumArt -taiteilija Ia Falck


Ia Falck
on vuoden 2012 KuumArt -taiteilija. Näyttely pidettiin Gustavelundissa ja valinnan suoritti Gustavelundin toimitusjohtaja Antti Ropponen. Näyttelyn oli juryttänyt kuvataiteilija Markku Arantila.

Kuvassa alla on Vuoden KuumArt -taiteilija Ia Falck ja voittajateos Muistojeni Tunisia:  Meri, guassi ja värikynä, 2011.

 

Vuoden 2011 KuumArt -taiteilija Nina Wiskari

Nina Wiskari oli ensimmäinen Vuoden KuumArt -taiteilija. Valinnan suoritti Aune Laaksonen Galleria Järnätissä, Järvenpäässä 2011. Kevätnäyttelyn oli jyryttänyt taidemaalari Kari Aapro.

Vuoden 2011 KuumArt -taiteilija Nina Wiskari pitämässä näyttelyä Galleria Allissa tammikuussa 2012. Toisessa huoneessa näkyy osittain voittajateos Hetki lyö, tempera 2010.