Taideyhdistys KuumArt ry

Vuoden KuumArt -taiteilija

KuumArt ry nimeää vuosittain kevätnäyttelyn yhteydessä Vuoden KuumArt -taiteilijan.


Vuoden 2017 KuumArt -taiteilija Roy Aurinko

Roy Aurinko on vuoden 2017 KuumArt -taiteilija. Näyttely pidettiin Taidekeskus Kasarmissa, Tuusulassa. Kevätnäyttelyn on juryttänyt kuvataiteilija Raija Heikkilä, ja valinnan teki taiteilijaprofessori Jorma Uotinen.

Kuvassa Roy Aurinko ja voittajateos Nuoruus haja-asutusalueella 2017, akryyli kankaalle.

Kuva: Markku Pihlajaniemi

 

Roy AurinkoVuoden 2016 KuumArt -taiteilija Roy Aurinko

Roy Aurinko on vuoden 2016 KuumArt -taiteilija. Näyttely pidettiin Galleria Järnätissä Järvenpäässä. Kevätnäyttelyn oli juryttänyt kuvataiteilija Paula Holopainen, ja valinnan suoritti muotoilija Ristomatti Ratia.

Kuvassa Roy Aurinko ja voittajateos Postcard from Reykjavik 2015, akryyli kankaalle.

 

Antti_Lehtinen_avajaiset-(10)Vuoden 2015 KuumArt -taiteilija Antti Lehtinen

Antti Lehtinen on Vuoden 2015 KuumArt -taiteilija. Näyttely pidettiin Rantatien Galleriassa Tuusulassa. Kevätnäyttelyn oli juryttänyt kuvataiteilija Tero Annanolli, ja valinnan suoritti sanoittaja ja taiteenkerääjä Vexi Salmi.

Kuvassa Antti Lehtinen ja voittajateos Minun kaupunkini 2015, akryyli mdf-levylle.

 

Vuoden 2014 KuumArt -taiteilija Päivi Karttunen

Päivi Karttunen on Vuoden 2014 KuumArt -taiteilija. Näyttely pidettiin Järvenpää-talon aulagalleria Järnätissä. Kevätnäyttelyn oli juryttänyt kuvataiteilija Tuomo Saali, ja valinnan suoritti presidentti Tarja Halonen.

Kuvassa Päivi Karttunen ja osa kolmiosaista voittajateosta Mutismus Electivus I-III, sekatekniikka 2013.

 

Vuoden 2013 KuumArt -taiteilija Kristiina Kostia

Kristiina Kostia on Vuoden 2013 KuumArt -taiteilija. Näyttely pidettiin Gustavelundissa, Tuusulassa. Kevätnäyttelyn oli jyryttänyt taidegraafikko Hannu Hyrske, ja valinnan suoritti ekonomi Jukka Virta.

Kuvassa oikealla Vuoden KuumArt -taiteilija Kristiina Kostia ja voittajateos Huhtikuun tulppaanit, akvarelli 2013.

 

Vuoden 2012 KuumArt -taiteilija Ia Falck


Ia Falck
on vuoden 2012 KuumArt -taiteilija. Näyttely pidettiin Gustavelundissa ja valinnan suoritti Gustavelundin toimitusjohtaja Antti Ropponen. Näyttelyn oli juryttänyt kuvataiteilija Markku Arantila.

Kuvassa alla on Vuoden KuumArt -taiteilija Ia Falck ja voittajateos Muistojeni Tunisia:  Meri, guassi ja värikynä, 2011.

 

Vuoden 2011 KuumArt -taiteilija Nina Wiskari

Nina Wiskari oli ensimmäinen Vuoden KuumArt -taiteilija. Valinnan suoritti Aune Laaksonen Galleria Järnätissä, Järvenpäässä 2011. Kevätnäyttelyn oli jyryttänyt taidemaalari Kari Aapro.

Vuoden 2011 KuumArt -taiteilija Nina Wiskari pitämässä näyttelyä Galleria Allissa tammikuussa 2012. Toisessa huoneessa näkyy osittain voittajateos Hetki lyö, tempera 2010.