Taideyhdistys KuumArt ry

Jade Gallery – näyttelyhaku 2014

Jade Gallery on vuonna 2011 toimintansa aloittanut galleria,  jossa on kuukausittain vaihtuva näyttely. Ensi alkuun toimimme  Torkkelinmäen kupeessa Pengerkadulla Helsingissä ja kesäkuun 2013 alussa siirryimme Punavuoren sydämeen osoitteeseen Punavuorenkatu 4 (Fredan torin kupeessa), Helsinki.
Samoissa tiloissa toimii Mainosmallitoimistomme Jade Advertising Model Agency, jonka vuoksi galleria onkin avoinna arkisin aina väh. klo 10:00 väh. klo 17:00 saakka. Lisäksi sovimme kunkin taiteilijan kanssa avajaisajankohdasta sekä taiteilijatapaamisesta, joka voi olla mm. joku lauantai tai sunnuntai.
Näyteikkunamme on suoraan vilkkaalle Punavuorenkadulle.
Näyttelyaika on kokonainen kuukausi.
Uusien näytteilleasettajien ilmoittautumisia otetaan vastaan nyt vuodelle 2014. Otamme vastaan myös ryhmänäyttelyitä.
Kotisivuiltamme löytyy tietoa aikaisemmista sekä nykyisestä näyttelystämme http://jadegallery.fi/exhibitions/2013/7.
Lisäksi löydät meidät Facebookista https://www.facebook.com/pages/Jade-Gallery/250553794994515?fref=ts, jossa tietoa kustakin näyttelystä, kuvia avajaisista, taiteilijatapaamisista jne.
Seinien mitat: 1. seinä: 5,15 m 2. seinä: 3,25 m + Muuta seinätilaa, jossa vaijerijärjestelmämme: 1,15 m ja 1,55 m. Korkeuttakin löytyy mukavasti, joten myös suurehkot työt saadaan tilaan kyllä sopimaan hienosti.
Näytteilleasetusmaksu / kk on 650 €, eikä provisiota myydyistä tuotteista lainkaan.