Taideyhdistys KuumArt ry

uusi – Art Port Taidesatama

Kotkassa on avattu marraskuussa 2013 Art Port Taidesatama -niminen yhdistyksenä toimiva taidegalleria.

Alakerrassa on Ahto-niminen kahvio, jossa on jatkuva eri taiteilijoiden teoksista koostuva myyntinäyttely. Alakerrassa on hyvät tilat myös esim. kokousten, syntymäpäivien yms. järjestämisellle. Perheen pienimmille on alakerrassa huone,  jossa on myös taidetta seinillä. Siellä lapset voivat toteuttaa omaa luovuuttaan sekä katsella laadukkaita suomalaisia lasten lyhytelokuvia.

Yläkerrassa on hulppeat ja avarat tilat kuukausittain vaihtuville näyttelyille. Tällä hetkellä 25.2. asti on kotkalaisten taiteilijoiden Timo Mähösen ja Nina Mattilan ”Mihin maailma tapahtuu” -näyttely. Tilat ovat kahdessa osassa ja niitä on mahdollista vuokrata yksinään, kaksistaan tai ryhmässä, mikä ikinä onkaan sopiva vaihtoehto taiteilijalle.

Art Port Taidesatama Kotka Ry
Tornatorintie 124
48100 Kotka
info(a)artport.fi