Taideyhdistys KuumArt ry

Vuoden nuoret taiteilijat Tuusulassa

Vuoden Nuori Taiteilija -tittelin jakavat tänä vuonna taiteilijat Maria Teeri ja Janne Nabb. He ovat tutkineet, miten materiaalisen ja immateriaalisen vuoropuhelua on mahdollista visualisoida ja havainnollistaa eri esittämistavoilla. Asetelmat, joiden parissa Nabb ja Teeri työskentelevät, voivat rakentua taide- ja löytöesineiden lisäksi äänien, arkipäiväisten olosuhteiden tai kodinomaisten tilojen kokonaisuudesta.

Nuoret taiteilijat kertovat työskentelystään Taidekeskus Kasarmissa keskiviikkona  14.5.2014  klo 18. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tilaisuuden jälkeen esitetään n. 20 minuutin pituinen dokumenttifilmi KuumArt ry:n kevätnäyttelyn 2014 avajaisista, jossa presidentti Tarja Halonen nimesi Vuoden KuumArt -taiteilijan.

Tervetuloa!

Taidekeskus Kasarmi
Jääkärinpolku 2, Tuusula