Taideyhdistys KuumArt ry

Tuula Siltasari-Peltonen on nimetty kunniapuheenjohtajaksi

Tuula Siltasari-Peltonen on tehnyt merkittävän työn toimiessaan KuumArtin puheenjohtajana yhdistyksen perustamisvuodesta lähtien. Hänen johdollaan KuumArt ry on tullut tutuksi suurelle yleisölle ja vakiinnuttanut asemansa keskiuusimaalaisena taideyhdistyksenä. Tuula Siltasari-Peltonen oli mukana perustamassa KuumArtia, kun Tuusulan taideseura ja Keravan kuvataiteiljat ry yhdistyivät vuonna 2007. Ennen yhdistymistä hän ehti toimia neljä vuotta Tuusulan taideseuran puheenjohtajana.

Syyskokouksessa Tuula Siltasari-Peltonen ilmoitti jättävänsä puheenjohtajan tehtävät. Hänen tietotaitonsa kuitenkin säilyy yhdistyksessä, sillä hän jatkaa työskentelyä johtokunnassa.

Syyskokous nimesi Tuula Siltasari-Peltosen kunniapuheenjohtajaksi. Vuoden 2015 puheenjohtajaksi valittiin varapuheenjohtajana toiminut Terhi Hulkko. Johtokunnan varsinaisiksi jäseniksi valittiin Tuula Siltasari-Peltonen, Marja-Leena Rapinoja, Tarja Puumalainen, Seija Kolehmainen, Kristiina Kostia, Jari Keskinen, Roy Aurinko ja Kikka Kainu-Lehto, sekä varajäseniksi Mirja Jaamalahti ja Leena Nio.