Taideyhdistys KuumArt ry

Loppukesän ohjelma

TAIDEPIKNIK SARVIKALLIOLLA LAUANTAINA 18.7. KLO 11.
Tervetuloa maalaamaan ”Tuusulanjärven Kolille” eli Sarvikalliolle (Sarvikalliontie, Tuusula). Omat maalausvälineet ja eväät mukaan. Klo 14-15 kokoonnumme katselemaan, mitä olemme saaneet päivän aikana tehtyä. Katselmuksen jälkeen voi jatkaa maalaamista. Jos päivä on kovin sateinen, siirrämme piknikkiä viikolla eteenpäin. Jos Sarvikalliolle pääsy mietityttää, kysy kimppakyytiä.

Ilmoittautumisia ottaa vastaan Pirjo Rahkala, pirjo.rahkala(at)gmail.com

TUUSULAN TAITEIDEN YÖ
Tuusulan Taiteiden Yötä vietetään perjantaina 14.8. Sibeliuksen, Halosen ja Gallen-Kallelan hengessä. KuumArt osallistuu tapahtumaan Liikkuvalla Näyttelyllä. Ihmisten ei aina tarvitse tulla suljettuihin tiloihin näyttelyä katsomaan, vaan tuomme näyttelyn ulos ihmisten eteen. Kävelemme Rantatietä teosten kanssa ja ihmiset voivat seurata näyttelykulkuetta.

Kaikki kuumartilaiset ja kaikki teemaan sopivat teokset ovat tervetulleita mukaan (esim. Minun Maisemani –näyttelyyn tarjotut teokset ja Taidepiknik-päivänä tehdyt maalaukset). Kannattaa kuitenkin harkita, millaisia teoksia jaksaa liikuttaa mukanaan ja miten. Otatko avuksesi repun, polkupyörän tai vaikka rollatorin? Onko teoksesi taulu, video, performanssi, veistos vai jotain muuta? Jollet tahdo osallistua Liikkuvaan Näyttelyyn omalla teoksellasi, voit ilmoittautua ”näyttelytelineeksi” tai ilmoittautua vapaaehtoiseksi esiintymään kulkueessa ”Pekka Halosena”, Akseli Gallen-Kallelana” tai ”Jean Sibeliuksena”.

Jos olet yhtään kiinnostunut Liikkuvasta Näyttelystä, tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumisia ottaa vastaan Terhi Hulkko, terhihulkko(at)hotmail.com

TAIDERETKI MÄNTTÄÄN
Elokuussa lauantaina 22.8. järjestetään kaikille avoin retki Mänttään Kuvataideviikoille (Pekilo) ja Serlachius museoille (Gösta ja Paviljonki). Linja-auto lähtee Keravan asema-aukiolta klo 8, Hyrylän linja-autoasemalta klo 8:15. Paluu on klo 20:30. Matkan hinta tarkentuu, kun lopullinen lähtijämäärä on selvillä. Hinta liikkunee 35-50 euron välillä. Hintaan sisältyy matka linja-autolla Mänttään ja takaisin, kuljetukset Mäntässä museoiden välillä, sisäänpääsymaksut Göstaan ja Paviljonkiin sekä sisäänpääsymaksu ja opastus nykytaiteen kesänäyttelyyn Pekilossa.

Ilmoittautuminen retkelle  31.7. mennessä:  Kikka Kainu-Lehto, kikka.kainulehto(at)gmail.com