Taideyhdistys KuumArt ry

”KuumArt kylässä” -syysnäyttely Lohjan pääkirjastossa

Syysnäyttely järjestetään Lohjan kirjastosa, Linderinsalissa 2.-18.11.2016. Näyttelyn teemana on Välähdyksiä. Teemaa voi käsitellä laajasti. Vain oma mielikuvitus on rajana.

TÖIDEN TUONTI: maanantaina 31.10. klo 17-19 Galleria Alli (Paasikivenkatu 9, Kerava).

Näyttelyyn voi tarjota 1-3 teosta, joiden tulee olla vuosilta 2014-2016, eivätkä ole olleet aiemmin esillä KuumArtin näyttelyssä. Tekniikka ja koko ovat vapaat. Jos teos ei mahdu henkilöautoon, taiteilija järjestää itse teoksen edestakaisen kuljetuksen Lohjalle. Jurytysmaksu 15 euroa maksetaan etukäteen pankkitilille FI98 1376 3000 1481 95 viitenumero: 1041.
HUOM! Ota maksukuitti mukaan!

Teosten on oltava ripustus- ja pystytysvalmiita. Taiteilija vakuuttaa itse teoksensa. Täytä ilmoittautumiskaavake huolellisesti ja kiinnitä teostietolaput teostesi taakse. Paikan päällä näytä maksukuitti ja jätä ilmoittautumiskaavake teosten vastaanottajalle.

Paketoi teoksesi hyvin. Pakkausmateriaalin tulisi olla käytettävissä uudestaan, esim. kuplamuovi. (Ei tuorekelmua) Kirjoita nimesi myös pakkausmateriaaleihin. Teokset kuljetetaan Lohjalle jurytettäväksi.

Näyttelyyn tulevat työt ja niiden paikat valitsee kuvataiteilija Jonas Gustavsson.

Avajaisia ei järjestetä.

Kaikki näyttelyyn valitut työt ovat esillä näyttelyn loppuun asti. Näyttelyä ei saa käydä etukäteen omatoimisesti purkamassa. Tämä koskee kaikkia näyttelyitä.

NÄYTTELYN PURKU: Teokset ovat haettavissa Galleria Allista 20.11. klo 12-16.