Tuusulan Taiteiden Yö 10.8

KuumArt osallistuu Taiteiden Yöhön kahdella näyttelyllä. Vit osallistua joko toiseen näyttelyyn tai molempiin. Mukaan pääsee 20 ensiksi ilmoittanutta. Osallistumismaksua ei ole, mutta näyttelyn valvontavuorot jaetaan osallistujien kesken.

FANTASIA KAHVILA -näyttely  Musiikkiopiston (vanhan kunnantalon) pihalla

Tervetuloa maalaamaan omalla tyylillä tuoli/pöytä Tuusulan kansalaisopiston tiloihin (Hyrylän ostoskeskus, 2.krs, Koskenmäenpolku 4, Tuusula) to 7.6 klo 15, jolloin tehdään kalusteiden pohjamaalaus. Perjantaina 8.6 jatketaan varsinaisella maalauksella. Kalusteet ovat valmiina, mutta myös omalla maalattavalla tuolilla voi osallistua.

ELÄVÄ KUVA – Taidenäyttely Musiikkiopiston (vanha kunnantalo) aulassa klo 18-24. Näyttelyyn otetaan mukaan seinälle ripustettavia töitä, joiden teemana on elävä kuva. Tekniikka on vapaa, koko rajallinen. Teemaa voi tarkastella syvällisesti tai teos voi olla esimerkiksi eläväntuntuinen tai liikettä kuvaava.

TEOSTEN TUONTI: molempiin näyttelyihin torstaina 9.8. klo 18. Kirkkotie 49, Tuusula.
PURKU: lauantaina 11.8. klo 11.

HUOM! Ilmoittautuminen näyttelyihin 25.5 mennessä Pirjo Rahkala: pirjo.rahkala@gmail.com
Merkitse viestin aiheeksi/otsikoksi: KuumArt TTY ilmoittautuminen. Kerro kumpaan näyttelyyn osallistut vai osallistutko molempiin.