Taideyhdistys KuumArt ry

Jäsenilta ja syyskokous ke 7.11. Sinkassa

Jäsenilta järjestetään 7.11. Taide- ja museokeskus Sinkassa (Kultasepänkatu 2, Kerava). Ohjelma alkaa klo 17 ”Liisa Ihmemaassa” -näyttelyn esittelyllä, sen jälkeen pidetään syyskokous klo 17.30 ja yhdistys tarjoaa pullakahvit/-teet.

Jäsenillan yhteydessä pidetään sääntömääräinen syyskokous. Syyskokouksessa valitaan johtokunnalle uusi puheenjohtaja, 6-8 johtokunnan jäsentä ja kaksi varajäsentä, valitaan yhdistykselle toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja, esitellään toimintasuunnitelma ja talousarvio seuraavalle vuodelle sekä päätetään seuraavan vuoden jäsenmaksuista.

Lämpimästi tervetuloa!

Johtokuntaan toivotaan uusia jäsenia. Tule mukaan vaikuttamaan ja kehittämään yhdistystä! Mikäli et pääse syyskokoukseen, mutta olisit käytettävissä johtokunnan jäseneksi, ota yhteyttä puheenjohtajaan terhihulkko@hotmail.com tai 0505257974.