Taideyhdistys KuumArt ry

KuumArt Jäsenkirje 1 2022

JÄSENKIRJE  1/2022

Mukavaa alkanutta vuotta rakkaat jäsenet!

Elämme edelleen hieman epävarmassa tilanteessa, suunnitelmien tekeminen on monimutkaisempaa ja on varauduttava nopeisiinkin muutoksiin. Silti olemme yhdistyksenä selvinneet upeasti tästä ajasta luovalla, joustavalla asenteella sekä toimimalla rohkeasti, vaikka samalla vastuullisesti.

Johtokuntaan on tullut sopivassa tahdissa muutoksia ja olemme saaneet myös mukavasti uusia jäseniä. Nämä molemmat ovat merkkejä elävästä ja hyvinvoivasta yhdistyksestä. Toivomme että jäsenten on mutkatonta osallistua KuumArt:n kaikkeen toimintaan, antaa palautetta ja ehdotuksia toiminnan suhteen sekä olla osa luovaa, ihmisten hyvinvointia vahvistavaa ja ylläpitävää yhteisöä.

Vuosi 2022 tulee olemaan mielenkiintoinen. Galleria Alli jatkaa toimintaansa entiseen tapaan ja sen näyttelykalenteri onkin jo täynnä tämän vuoden osalta. Allin varausjärjestelmää tullaan miettimään alkuvuodesta uudelleen meille tulleen palautteen pohjalta. Jäsenistön näyttelyille maksuton Huvila Järvenpään keskustassa on edelleen käytössämme ja sen varaukset/näyttelyt tulevat jatkossa näkyvämmin kaikkien tietoon.

 Tähän asti meiltä on puuttunut näyttelytila Tuusulasta. Ravintola Kerho Hyrylän keskustassa on lupautunut täyttämään tämän tarpeen. Tilaa ollaan parhaillaan valmistelemassa näyttelytoimintaan sopivaksi ja varauksia voitaneen ottaa vastaan viimeistään toukokuusta lähtien.

Muistutamme myös näyttelyiden suhteen olemaan aktiivisia mainostamisessa, etenkin sosiaalisessa mediassa. Mainosta omaa näyttelyäsi ja jaa tietoa muiden näyttelyistä, näin saavutamme paremmin ihmisiä ja taiteemme pääsee koskettamaan mahdollisimman monia.

Vuosinäyttely ja sen yhteydessä valittava vuoden KuumArt-taiteilija valittiin viime vuonna kymmenennen kerran. Nyt onkin sopiva ajankohta kokeilla hieman uudenlaista valintaprosessia. Julkisuuden henkilön sijaan tänä vuonna valinnan tulee tekemään näyttely-yleisö äänestämällä suosikkiaan. Paikaksi on kaavailtu uutta tilaamme Kerhoa. Näyttelyn ajankohta tulee olemaan huhtikuu. Teema valikoitui Aleksis Kiven juhlavuoden mukaan ja on Minä elän. Näyttelyn käytänteistä tiedotamme myöhemmin. 

Tässä vuoden ensimmäisessä jäsenkirjeessä on liitteenä toimintasuunnitelman lisäksi jäsenmaksulomake. Jäsenmaksun eräpäivä on 16.2.2022. Eräpäivään mennessä maksaneille lähetetään jäsenkortti vuosille 2022 ja 2023. KuumArt:n sivuilta löytyvät tiedot paikoista, joista kortilla saa alennusta. 

Toimintasuunnitelmaan merkittyjen toimintojen lisäksi vireillä on monenlaista muutakin hauskaa ja mielenkiintoista. Kerromme niistä sitä mukaa kun asiat varmistuvat, niinpä kannattaa seurata yhdistyksemme tiedotusta tarkasti ja lähteä mukaan avoimin mielin.

Jos et ole saanut jäsenkirjettä sähköpostissa, ilmoita siitä kuumart@gmail.com sähköpostiin

Talvisin terveisin KuumArt:n johtokunta