Keravan kuvataidekoulun kevätnäyttely -Värin vuosi 3.-15.5.

Vuosinäyttely 

Ensi viikon tiistaina 3.5.2022 avautuu Keravan kuvataidekoulun kevätnäyttely VÄRIN VUOSI, Galleria Allissa (paasikivenkatu 9).

Järjestämme avajaiset 3.5.2022 klo 16-18. Lämpimästi tervetuloa!


Tämän vuoden punaisena lankana opetuksessa on kulkenut teema Värin vuosi ja tätä on tutkittu vuoden aikana monin tekniikoin ja aihein. Esimerkiksi loppukeväästä, kun juhlat ovat taas enemmän mahdollisia, mieliin hiipivät herkut ja täytekakut. Rakennettu ympäristö ja kaupunki heräävät väreihin ja valoon, kun kevään perhosetkin saapuvat. Tämä on vuoden kohokohta ja odotettu näyttely! 

Taideteoksia ovat tehneet 5-20 -vuotiaat laajaa taiteen perusopetusta opiskelevat oppilaamme ja heitä on noin 300. Näyttelyssä esillä grafiikkaa, maalauksia, keramiikkaa, videotaidetta ja animaatioita, rakentelua sekä paperimassatöitä, piirroksia sekä installaatio.