Taideyhdistys KuumArt ry

SUURI MAALAUSTAPAHTUMA 10.7. ERKOLASSA klo 11-16

Suuri Maalaustapahtuma (SMT) 2022 on ulkoilmamaalaustapahtuma. Suomen Akvarellitaiteen yhdistys  aluevastaavineen kutsuu kaikki taiteen ystävät su 10.7.2022 juhlistamaan Suomen kuvataiteen päivää, joka on myös  Helene Schjerfbeckin syntymäpäivä. Taidetta tehdään itselle sopivalla tavalla; piirtäen, akryyli-, öljy- tai akvarellivärein.  Aloitamme klo 11 Aleksis Kiven kuolinmökin parkkipaikalla Rantatie 24, Tuusula. Ikuistetaan omilla välineillä  Tuusulanjärven maisemia ja Erkkolan seutua. KuumArt järjestää paikalle vettä, vesikippoja ja paperipyyhkeitä.  Valmiiden teosten kanssa kokoonnutaan klo 15–16 välisenä aikana takaisin parkkipaikalle, jossa teokset kuvataan  tapahtuman someen valtakunnallisesti. Mukaan kannattaa varata evästä.  KuumArt taideseura kutsuu kaiken ikäisiä kuvantekijöitä Tuusulan Erkkolaan maalaamaan sunnuntain.