Taideyhdistys KuumArt ry

Tulen tanssi- Carita Nissinen Galleria Alli 13.9.-25.9.

TULEN TANSSI

Carita Nissinen

Galleria Alli, Kerava

13.9.-25.9.2022

Vuodenaikojen värikirjo on yksi innostajistani. Värit löytävät paikkansa taulujen pinnalta kuin varkain. Julisteessa oleva teos on maalattu kesän kuumimpaan aikaan, mutta värit voivat kuvastaa myös syksyn leiskuvaa ruskaa.

Tässä näyttelyssä on esillä maalauksia ja veistoksia. Kaksiulotteisten maalausten rinnalle on tullut kolmiulotteisia teoksia. Tekeminen on fyysistä ja tekoprosessi on täysin erilainen. On hienoa löytää rouhean muodon takaa pieniä yksityiskohtia ja antaa puisen materiaalin elää halkeilemalla ja vääntymällä. Yllätyksellisyys antaa teokselle omaa voimaa, jonka pyrin hyväksymään, vaikka välillä halkeama on varsin keskeisessä kohdassa työtä.