Vuoden 2023 KuumArt taiteilijan palkintonäyttely Galleria Allissa

Näyttely koostuu Sirpa Järvisen teoksista vuosilta 2021-2024.

Kokonaisuuteen olen nostanut aiempaa tuotantoani, jotka sopivat tähän luonnon sadunhohtoiseen tunnelmaan, joka uusimmissa maalauksissani on jälleen ollut innoittajani. Näyttelyn pääteos on ”Kottaraisten kesäkoti”, jonka myötä tulin valituksi vuoden 2023 KuumArt taiteilijaksi yleisöäänestyksellä Galleria Järnätissä Järvenpäässä KuumArtin vuosinäyttelyssä. Jo toisena peräkkäisenä vuonna on taiteeni herättänyt erityistä ihastusta näyttelyvieraissa tämän nimityksen minulle tuoden! Tämän näyttelyn nimeä kantaa kuitenkin akryylimaalaus korpista, Sielunpeili.

Näyttelyn teokset ovat elämyksiä luonnon helmassa, ajatelmia ja mielenmaisemia elämän poluilta. Ne kertovat läikähdyksistä sydämessä, kohtaamisista sadunhohtoisessa metsässä, jossa myös surun hetkellä löytyy lohdullisia polkuja. Jos teoksissani olisi äänimaailma, se solisisi kuin perhosen siivet, linnun aamutervehdys tai puutarhakasvien onnellinen hyminä!

Iloitsen saadessani maalata vahvoilla ja kirkkailla väreillä! 

Näyttelyyn olen valinnut akryylimaalauksia, käsin vedostettua grafiikkaa, tussipiirroksia ja myös taidekeramiikkaa yhden veistossarjan verran. Näyttelyn teokset ovat myynnissä, ellei teoksen kohdalla toisin mainita.

Toivon sinulle elämyksiä taiteeni äärellä!

Sirpa