Avolava

KuumArtilaiset jakavat luovaa prosessiaan kaikille Keravan kirjastolla! Pääset nyt ronklimaan luovia aivoja oikein kunnolla ja luvan kanssa. Ensimmäinen Avolava nautiskellaan kuumana toukokuun alussa Keravalla.

Tervetuloa Keravan kirjaston Pentinkulmasalille, missä taide ja luovuus kohtaavat! Jos haluat kurkistaa taiteilijoiden luovan prosessin taakse ja uppoutua taiteen maailmaan, tämä ilta on juuri sinulle.

Kohtaat kaksi taitavaa taiteilijaa, jotka valottavat omaa luomisprosessiaan ensimmäistä kertaa Avolavalla. He jakavat tarinoita ja esittelevät teoksia herättäen ajatuksia ja inspiraatiota, kysymyksiä on myös jopa toivottavaa esittää, ei pakko. Tule mukaan syventymään taiteen lumoavaan maailmaan ja nauttimaan inspiroivasta ilmapiiristä!

Ke 8.5. kello 18:00-19:00
Keravan kirjaston Pentinkulmasali