Naurettava TaideRoast la 15.6.!

Tervetuloa ainutlaatuiseen tapahtumaan: TaideRoastiin Oluthuone Paasikivessä lauantaina 15.6. kello 20:00-21:00, jossa verbaliikka-artisti Jenna Teinilä ottaa ohjat käsiinsä ja pistää kolme taiteilijaa KuumArt:sta kuumalle jakkaralle! Valmistaudu nauruun, kriittisiin oivalluksiin ja viihdyttävään keskusteluun, kun taide kohtaa verbaalikäristelyn.

Tämä ei ole mikään perinteinen taide-esittely, vaan improvisoitu kohtaaminen, jossa taiteilijat esittelevät teoksiaan ja itse oppinut taidekriitikko Jenna Teinilä pistää parastaan kommentoidessaan teoksia rohkealla ja hulvattomalla otteellaan. 

Tule osoittamaan tukesi taiteen ja huumorin liitolle. Pääsy on vapaata, mutta muista olla nopea – istumapaikat voivat kadota nopeammin kuin takatukka paikallisjunaan! 

TaideRoast on tapahtuma, jossa taiteilijoita tai heidän töitään käsitellään humoristisesti ja usein kriittisesti. Taideroastissa koomikko tai juontaja esittää teräviä kommentteja ja humoristisia havaintoja taiteilijoiden teoksista tai itse taiteilijoista, pyrkien sekä viihdyttämään että herättämään ajatuksia yleisössä. Se voi olla hauska ja rento tapahtuma, joka yhdistää taiteen ja viihteen erilaiseksi kokemukseksi.