Huvila & Kerho

Galleria Allin lisäksi tarjoamme jäsenillemme myös kaksi muuta, ainutlaatuista näyttelytilaa: Ravintola Huvilan ja Ravintola Kerhon. Näyttelyn pitäjän tulee olla KuumArtin jäsen. Kummankaan ravintolan näyttelytilasta ei peritä vuokraa, eikä myydyistä teoksista provisiota. Taiteilija hoitaa myynnin ja tiedottamisen itse.

Taiteilija huolehtii itse teostensa vakuuttamisen molemmissa ravintoloissa ja vastaa teoksistaan koko näyttelyn ajan. KuumArt ei vastaa, jos teos hajoaa tai joku loukkaa itsensä.

Huom!

Yhteyshenkilö molempiin näyttelypaikkoihin on katihelin(at)gmail.com.

Aina yhteys häneen.

Maalaus: Iltasatu rusakolle Sirpa Järvinen

Yleensä molemmissa on hyvin tilaa, mutta kannattaa silti olla ajoissa. Laita sähköpostia ja me vastataan kyllä heti kun ehditään.

Ravintola Huvila Järvenpää

Näyttelyaika on kuukauden. Mahdollisista avajaisista tulee sopia Huvilan kanssa. Huvilan sivulle voi pyytää laittamaan mainoksen näyttelystä.

Ravintola Kerho Tuusula

Näyttelyaika on kuukauden. Kerhon näyttelytila toisessa kerroksessa, on muidenkin kuin KuumArtin jäsenten käytössä. Koska ravintolassa järjestetään juhlatilaisuuksia, taulujen tulee olla sellaisia, että sopivat esille niin muisto- kuin häätilaisuuksiin.