Taideyhdistys KuumArt ry

Vuoden KuumArt -taiteilija

Tuula Siltasari

Vuoden KuumArt-taiteilija on valittu! Valinnan suoritti tänä vuonna Puolustusministeri Antti Kaikkonen ja valinta kohdistui taiteilija Tuula Siltasarin teokseen ”Kuutamolla”. Työ puhutteli Kaikkosta luontoteeman kautta: ”Luonto on suuri, luonto on vahva ja varsinkin tänä vuonna näyttänyt mahtiaan”, Kaikkonen toteaa viitaten mm. Euroopassa kärsittyihin tulviin ja metsäpaloihin.

Teoksessa hevonen, ihmisen mittakaavassa iso eläin, esiintyy pienenä luonnon keskellä. ”Työssä oli onnistunut tunnelma, sumuisuutta, usvaisuutta, voimaa, ehkä syksyäkin mukana. Kokonaisuus on onnistunut ja toimiva, siksi tämän teoksen valitsin”, Kaikkonen tiivistää.

Tuula Siltasari on järvenpääläinen taidemaalari. Hän on KuumArt Ry:n perustajajäseniä ja nykyinen yhdistyksen kunniajäsen. Hän toimi seuran puheenjohtajana yli 10 vuotta sen perustamisesta alkaen ja on ideoinut nykyisen vuosinäyttelykonseptin.

KuumArt Ry onnittelee vuoden taiteilijaa ja on iloinen palkinnon osumisesta seuran aktiiviselle jäsenelle ja pitkäaikaiselle toiminnan kehittäjälle. Vuoden KuumArt-taiteilijalla on mahdollisuus pitää kahden viikon näyttely Galleria Allissa Keravalla vuonna 2022.

Näyttely on avoinna Rantatien Galleriassa ti-pe 24.8.-27.8 klo 12-18, su 29.8. klo 12-16, ma-to 30.8-2.9 klo 12-18. Rantatie 117, 04310 Tuusula