2023 KuumArt -taiteilija

Vuoden 2023 KuumArt -taiteilija Sirpa Järvinen
Vuoden 2023 KuumArt -taiteilija on Sirpa Järvinen

Yleisö on äänestänyt Sirpa Järvisen Vuoden 2023 KuumArt -taiteilijaksi. Onnea, Sirpa! 

Taiteilija oli täysin yllättynyt. Hänet valittiin toisen kerran peräkkäin Vuoden KuumArt -taiteilijaksi.

– Niin paljon upeita teoksia oli tässä näyttelyssä, että lämmittää kyllä todella paljon taiteilijan sydäntä tulla valituksi! Saamani palaute äänestyslipuissa oli aivan ihanaa! 

– Aina tämmöinen tunnustus vahvistaa tunnetta, että menee oikeaa polkua, Sirpa iloitsee tuoreeltaan.

Sirpa Järvisen teos sai ylivoimaisesti eniten ääniä, joita annettiin lähes 250. Kiitos kaikille äänestäneille ja näyttelyssä vierailleille. 

Sirpa saa palkinnoksi yksityisnäyttelyn Galleria Alliin Keravalle ensi vuonna.

Vaikka KuumArtin vuosinäyttely on nyt ohi, toimintamme jatkuu monella rintamalla kesän aikana. Jokelan Tiilitehtaalla avautuu KuumArtin seuraava näyttely otsikolla Isosti, joka on esillä 8.6.-4.7. Myös Tuusulan Työläiskotimuseolla nähdään kesän aikana KuumArtin jäsenten töitä. Galleria Alli on avoinna koko kesän.

Ja Sirpa Järvisen rakastettuja töitä pääsee nyt ihastelemaan Rantatien Galleriassa (12.-18.6.).

Valtavat kiitokset vielä kaikille näyttelyvieraille ja taitelijoille! Tervetuloa seuraaviin tapahtumiin, joista lisää tietoa tulossa.

Valokuva: Marjo Nurminen

Ravintola Tiilitehdas terassi 29.5.2022

Vuoden KuumArt taiteilija Sirpa Järvinen on luovalla alalla omassa yrityksessä toimiva perheen äiti Tuusulasta.  Hänet valittiin vuonna 2022 vuoden KuumArt -taiteilijaksi yleisöäänestyksen perusteella vuosinäyttelystä Ravintola Tiilitehtalla Jokelassa teoksella Karhun laulu 29.5.2022. 

Sirpan nettisivuilla « sirpajarvinen-art.fi hän kertoo :

Maalauksia ja taideteoksia syntyy sykleissä, materiaaleina voi olla akryylimaalit, vesivärit, tussit tai tietokoneen piirtoalusta yhdistettynä valokuviin! 

Usein teoksissa luonto on läsnä joko syntyvän kuvan myötä, tai inspiraatio työlle on syntynyt metsäpolkuja kulkiessani. Metsä on ”lataamoni”, siellä mieli rauhoittuu, sielu lepää.

Koen ilmaisun olleen aina osa minua. Kuitenkin vasta vuodesta 2015 olen julkaissut kuvia tekemistäni töistä ja vienyt teoksiani myös näyttelyihin. 

Avoimin mielin, tunteella ja jokaisesta siveltimen vedosta nauttien!

Työtilani sijaitsee Tuusulassa, Kellokosken Ruukissa. Ihana valoisa Ateljee, johon voit nyt tulla paikanpäälle taidettani katsomaa, sekä tekemään Zirbaslife Design ostoksia joko sovitusti tai somessa ilmoittaminani Ateljee Puoti päivinä.

Karhun laulu, 2022. Akryyli kankaalle, 100 x 81cm.